luni, 4 februarie 2013

Olimpic Winter Festival - Brasov 2013

          Chiar daca la Bucuresti unora li se pare ca a venit primavara si asteapta doar un weekend mai cald sa isi scoata bicicletele in parc, totusi calendarul ne spune ca inca e iarna, asa ca schiurile inca nu ar trebui bagate in dulap si nici interesul pentru sporturile zapezii nu ar trebui sa diminueze mai ales ca in perioada 17-22 februarie se intampla pe Valea Prahovei si zona Brasov-Rasnov-Fundata cea mai mare competitie a sporturilor de iarna de la noi din ultimii 23 de ani , Olimpic Winter Festival cu participanti din categoriile de varsta 14-18 ani.


       Saptamana de competitii va atrage cu sine unele limitari in folosirea instalatiilor si partiilor din Predeal si Poiana Brasov, asa ca daca aveti de gand sa dati o tura de weekend, sau doar de duminica dimineata pana  seara trebuie sa aveti in vedere si acest aspect. Olimpic Winter Festival are si un site oficial, unde puteti gasi informatiile necesare despre programul competitional.
        E bine de stiut ca accesul in Poiana Brasov se va face exclusiv cu autobuzele din Brasov cu masina personala neputandu-se ajunge decat dovedind ca sunteti cazati in statiune. Daca site-ul oficial ofera totusi informatiile necesare orientarii in spatiu si timp pentru a nu avea surpriza sa ajungeti la baza partiei si aceasta sa fie inchisa, site-urile administratorilor de partii sau instalatii sunt total lipsite de acestea, Ana Teleferic nici macar nu aminteste de existenta unui eveniment special, in timp ce presa centrala este total absenta din mediatizare.
        Asa ca daca suneti amatori de sporturi de iarna e bine ca in perioada 17-22 februarie sa renuntati la practicarea lor la Predeal si Poiana Brasov sau sa va limitati la Sinaia sau Busteni. E posibil ca organizarea sa lase putin de dorit avand in vedere ca ne lipseste experienta unor manifestari de asemenea anvergura, insa sigur vom putea sa ne bucuram la buza partiei de atmosfera si de o cana cu vin fiert, doua lucruri la care se stie ca excelam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu